Uppladdning inför Way out west med Joel Borgs playlist

Nu börjar det närma sig på riktigt. Pepp!
När jag sitter och virkar mina Barribomössor lyssnar jag ofta på Spotify och på senaste tiden har jag lyssnat mycket på Joel Borgs playlist Way out West 2011. Några låtar med varje artist, grymt bra sätt att ladda upp inför festivalen.

Lineupen är helt super! Jag ser faktiskt mest fram emot Pulp, bandet som fick mitt tonårshjärta att banka hårt. Jag köpte alla skivor, lusläste texterna och älskade Jarvis Cocker. Hoppas jag kommer känna likadant på lördag kväll när jag står där bland tusentals andra bultande unga och gamla hjärtan.

Way out west lineup 2011

Ifall man vill se coola bilder från festivalen kan man följa ett Instagramflöde här! Vill du dela med dig av dina bilder från festivalen kan du använda hashtagen #wowgbg på Instagram eller wowgbg på Flickr. Läs mer här!

Ett svar på “Uppladdning inför Way out west med Joel Borgs playlist“

  1. Lyllos dig:-)

Lämna ett svar