SverigeBarribo på Nordiska

I helgen var det nordiska mästerskapen i truppgymnastik i Larvik, Norge.

Spänningen var som vanligt olidlig och i den här sporten handlar det verkligen om att ha nerverna utanpå skinnet. Man tränar och klarar en volt hundratals gånger men får väldigt få tillfällen att visa upp den men i helgen kom ett sådant tillfälle. Publiken skriker, blodet rusar och musiken är igång. Tusentals kritiska ögon tittar just på dig och dina ben känns som gelé – hur lätt är det att snurra dubbla och trippla volter med flera skruvar då?

Ibland går det superbra och ibland inte. För oss blev det en fjärdeplats och det är ju aldrig kul att missa medaljen men vad som var riktigt kul var hela helgen med gympagänget. Något roligare finns nog inte. Vilket gäng och vilken sammanhållning! Inte konstigt att det är svårt att sluta.

GF Energo i Barribopannband - NM 2011 Larvik

GF Energo mixlag på NM i Larvik 2011 i fina SverigeBarribos. Alla pannband är personliga och fyllda med kärlek och tur. Nästa gång blir det guld – det är jag säker på!

Lämna ett svar