Tips på bästa tightsen – Heist

heist tights barribo tips

Det är så svårt att hitta tights som inte går sönder direkt. Men äntligen är dom här – Heist.

Heist Studios har utvecklat ett otroligt mjukt och extra slitstarkt material till sina tights och jag kan garantera att de är otroligt bekväma, håller länge och kommer dessutom i lyxig förpackning! Lite dyrare men värt det.

heist tights all forms

Det finns fyra olika denier och olika hög resår i midjan. Jag gillar The Thirty och den låga resåren – mid – och det bästa är att de inte sitter åt och skär in. Här kan du handla min favorit: https://www.heist-studios.com/tights/the-thirty/

heist tights barribo tips

Såhär fint paket fick kommer tightsen i.

Heist tights Barribo tips

Heist tights Barribo tips

Heist tights Barribo tips

Heist tights Barribo tips

Lämna ett svar