Fredagstoppen vecka 7 – After Skilåtar

Fredagstoppen Barribo
Fredagstoppen Barribo

Då var det fredag igen och ni vet som kommer med den – jo Toppen, tjoho!

Efter en lyckad semester klamrar jag mig gärna kvar vid känslorna så länge jag bara kan. Det kan handla om att kika på bilder, upprepa några roliga meningar eller ord man har skrattat åt. Hai hai hai!

Jag knyter lättast an till minnen genom musik eller lukt och på grund av att det är fredag vill jag gärna ta mig tillbaka till en svettig after-ski förra veckan och då kanske musiken är att föredra framför lukten. Eller?

Såhär har ni dem, de tre bästa afterskilåtarna i umpa-umpaland.

1. Döner
2. Cowboy und Indianer
3. Anton aus Tirol

Fredagstoppen - afterski
Fredagstoppen - afterski

Jag ska faktiskt ge er en riktigt bra after-skilåt också.
Mahalageasca – Dovina Dub
och med den önskar jag er en trevlig helg!

Lämna ett svar