Varför kan man inte tänka sig..

hur det är att vara hungrig när man är mätt?
hur det är att vara varm när man fryser?
hur det är att vara pigg när man är trött?
hur det är att vara vaken när klockan ringer på morgonen?
hur gött det är efter en träning?

Den sista frågeställningen får mig att tänka på hur många gånger i mitt liv som jag har varit sjukt trött och osugen på att träna men när man väl är klar är man glad, pigg och jäkligt nöjd. Varför går det inte att tänka innan?

Idag var det ljust när jag gick hem från jobbet. Då slog det mig att på sommaren är det ljust till kl 23 men jag kunde verkligen inte, trots upprepade försök, tänka mig in i hur go den känslan egentligen är. Eller hur det är att slippa ta på sig stor tröja, långkallingar, tjock jacka, vantar, halsduk och mössa… men snart är det dags.

Nu säger vi välkommen våren, det dags att krypa fram ur ditt skal.


Lämna ett svar