Fredagstoppen vecka 17 – Bröllopsbrudar

Dagen till ära handlar så handlar fredagstoppen om kungligt vackra bröllopsbrudar.
Fredagstoppen Barribo

Grace Kelly är bara furstinna men hon var så otroligt snygg så hon får vara med ändå. Ville egentligen ta med Lady Di också men hon var verkligen inte speciellt vacker utan mer cool. Får göra ett separat inlägg om hennes bröllopsklänning och kanske två inlägg om hennes otroliga frisyr.

Det är ändå något speciellt med kungliga bröllop. Jag har följt det live på svt.se och även kikat då och då på Ebba von Sydows blogg. Det är alltid spännande när det är dags att få se bröllopsklänningen!

Här listas alltså kungligt snygga brudar:
1. Grace Kelly
2. Kate Middelton
3. Viktoria Bernadotte
Bröllopsbrudar - Barribo

Roa er nu kungligt i helgen! Peace out.

Lämna ett svar