Fredagstoppen vecka 20 – Boktips

Fredagstoppen Barribo

Snart åker jag tåget från Stockholm-Göteborg och när jag åker tåg gillar jag att läsa en bok. Satt och funderade på mina topp 3 böcker och det är inte så lätt men några som jag verkligen gillar och kan rekommendera är dessa tre.

1. Alkemisten
En klassiker och en riktig feelgoodbok. Passar verkligen alla! Härlig berättelse om att hitta meningen med livet.

2. Volvo Lastvagnar
Jag älskar Erlend Loe och hans stil att skriva. Den här boken är en favorit men hans andra böcker är också super. Lättsam tragikomik som slår det mesta och frambringar höga skratt.

3. Katedralen vid havet
Underbar roman där man får följa en generation som lever i Barcelona under inbördeskrig, pest och fattigdom. Boken handlar om när de bygger en kyrka av folket för folket, Santa Maria del mar i stadsdelen Born och trots svårigheter och bedrövelser hittar de såklart kärlek och annat trams.

Fredagstoppen Barribo Boktips Lina Barryd

Lämna ett svar