Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/includes/fbwpml.php) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/119732/barribo.com/:/storage/configuration/wrappers/32/119732/barribo.com/:/tmp/) in /storage/content/32/119732/barribo.com/public_html/wp-content/plugins/facebook-for-woocommerce/includes/Integrations/Integrations.php on line 61 Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/includes/Integrations/Bookings.php) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/119732/barribo.com/:/storage/configuration/wrappers/32/119732/barribo.com/:/tmp/) in /storage/content/32/119732/barribo.com/public_html/wp-content/plugins/facebook-for-woocommerce/includes/Integrations/Integrations.php on line 61 Armar eller ben på bläckfisk? | BARRIBO

Armar eller ben på bläckfisk?

Det slog mig häromdagen när jag såg en film att bläckfiskens armar
heter ben på engelska.

Ändå ganska kul skillnad mellan två språk. Ha en fin dag!

Octopus

Vill du ha påminnelse vid nytt inlägg direkt i din mail? Klicka på kontakfliken,
fyll i info och skriv ”påminnelse” i meddelandefältet.

Lämna ett svar