Fredagstoppen vecka 15 – Dipmix

Fridaytime! Idag har jag bestämt mig för att äta dipp i helgen och därmed handlar fredagstoppen om dipmix som det så fint heter.
Fredagstoppen Barribo

Diskussionen om vilken dipp som är godast dök upp på lunchen och det visade sig att vi hade något utav en dippexpert i gänget. Alla var mäkta imponerade och ställde tusen frågor tills experten plötsligt utropar: ”Jag har aldrig dippat”. Det var som ett torrettsutrop som bara kom och alla satt och gapade av förskräckelse. I alla fall tyckte jag att han kunde mycket bra grejer om dipp för att aldrig ha dippat. Tex att Ranch är äcklig och Taco är god.

Jag trodde aldrig jag skulle göra en Dipmix topp 3 utan Holiday som har varit en kär vän i många herrans år men jag har verkligen gått över till Fresh Island istället. Smakar typ likadant fast lite mildare. Här är dom i alla fall, mina tre dipmixfavoriter:

1. Fresh Island (OLW)
2. Dill och gräslök (Estrella)
3. Taco (OLW)

Dipmix - Fredagstoppen - Barribo

Ett svar på “Fredagstoppen vecka 15 – Dipmix“

  1. Carolina skriver: Svara

    Jag kan inte tänka mig att NÅGON slår Holiday, men jag ska ge dem en chans. Pöss från Holiday Lover (i dubbel bemärkelse). Viva la Påsklov!

Lämna ett svar