Spotiseek = Blandbanden är tillbaka!

Hur mycket har man inte saknat att göra blandband? Eller framför allt att hitta gamla blandband och färdas tillbaka som katapult i tiden just till det tillfället då man lyssnade som mest på de låtarna.

Med Spotify är ju listorna ungefär som ett blandband men det är lätt att ha lite idébrist och det är här SPOTISEEK kommer in i bilden.

Jag tycker faktiskt det fungerar sjukt bra! Man skriver in en favoritartist och sen görs en lista med liknande artister som man förmodligen gillar. Som genius på iTunes fast enklare. Sen drar man in den listan i Spotify!

Jag gjorde ett blandband med Timbuktu som ”favoritartist”, den blev sjukt bra. Lyssna här! Timbuktu Mixtape

Det har dessutom gjort att jag har hittat nya artister! Sweet!

Här nedan ser ni ett exempel på när Kent är favoritartist.

Spotiseek Mixtape Kent - barribo

Ett svar på “Spotiseek = Blandbanden är tillbaka!“

  1. […] i excel så har jag i alla fall lyssnat på min favorit-sporiylista just nu. Den är gjord med Spotiseek som jag har skrivit ett inlägg om innan och artisten listan (mitt mixtape) är baserad på är My morning jacket. Fantastiskt […]

Lämna ett svar