Fredagstoppen vecka 14 – TV-serier

Fredag igen, hurra. Idag får det handla om TV-serier. Förra veckan trodde jag det skulle bli strålande sol och vår, rosévinet skulle flöda och fåglarna kvittra. Men icke. Här har jag fredagstoppen som passar perfekt för det gråmulna vädret som ibland överraskar oss med sin bistra närvaro.

Fredagstoppen Barribo

Vart går gränsen för en TV-serie egentligen? Måste den ha rullat ett par säsonger? Tänker på An idiot abroad – är det en serie eller inte?

Little Britian, The Office, Family Guy, Futurama, True Blood… ja det finns många andra bra serier. Här kommer i alla fall de tre som förtjänade att hamnade på min lista. Det är bara att ladda ner och ha en riktigt go helg!

1. Califonication – Fantastisk serie. Innehåller allt.

2. Entourage – Underhållande serie som man mår bra av.

3. Make it or brake it – Grym gympaserie. Mesig såklart men mycket sevärd.

TV-serier toppen

Lämna ett svar