Riktigt gött feelgoodyoutubeklipp

Jag sitter här och meckar lite med Barriboshopen och behövde en paus. I morse såg jag en snutt från ett klassiskt feelgoodyoutubeklipp (FGYTK) på nyhetsmorgon. När jag ser detta blir jag så får jag ett sånt lyckorus.

Det här är alltså första vinnaren av 1.000.000 i amerikanska Who wants to be a millionaire och jag tror jag går i gång på att han är så stencool. Rör inte en min och ja, jag hamnar i ett konstigt känslosvall där jag skrattlipar. Jättekonstig men härlig känsla. Den infinner sig även ofta i sportfilmer. Haha.

http://www.youtube.com/watch?v=AeqPJojGqxc
(eg ska det dyka upp en spelare här men något verkar galet, här är länken i alla fall First Who Wants to Be A Millionaire Winner. $1,000,000)

Vilket är ditt feelgoodyoutubeklipp?

Lämna ett svar