Fatal error – Barribo höll på att gå i graven

Detta är inlägg nr 100 på Barribo. Wooi, det borde vi fira! Men det höll på att inte bli något hundrade inlägg…
Ni som är trogna läsare varje dag har kanske märkt att sidan har legat nere ett par dagar? Barribo höll på att gå i graven.

Igår skulle jag uppdatera WordPress (mitt bloggverktyg) och allt ballade ur. Jag fick upp nasty felmeddelanden och jag slet mitt hår till kl 01.00 igår insnöad i supportsidor, ftp-program och annat tekniskt mambo jambo innan jag gav upp.

Håller tummarna - Barribo
Håller tummarna

Jag började vänja mig vid tanken av att det här var slutet för Barribo. Min mycket tekniskt kunnande kollega Louise såg min dystra min och tipsade mig om att jag kunde ringa webhotellet och att de kunde återställa hela sidan.

Jag trodde inte det var sant men höll tummarna, slog numret och fick hjälp av en supertrevlig kille! Jej! TACK Binero för att ni räddade Barribo. Jag är er evigt tacksam och ska alltid rekommendera er som Webbhotell.

Glad efter beskedet att Barribo lever
Barribo lever

Så får ni upp nedan felmeddelanden så ge inte upp – ring webbhotellet!

Fatal error: Cannot redeclare class Walker_Page in /home/content/92/5026492/html/wp-includes/post-template.php on line 1062

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required ’/home/content/92/5026492/html/wp-includes/classes.php’ (include_path=’.:/usr/local/php5/lib/php’) in /home/content/92/5026492/html/wp-settings.php on line 68

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required ’/data/2/7/270c092f-2dcf-4fb8-bf92-ae3513bdff8f/barribo.com/public_html/wp-load.php’ (include_path=’.:/usr/lib64/php’) in /data/2/7/270c092f-2dcf-4fb8-bf92-ae3513bdff8f/barribo.com/public_html/wp-admin/admin.php on line 20

Ett svar på “Fatal error – Barribo höll på att gå i graven“

 1. Hej Barribo
  Skönt att höra att det löste sig och tack för lovorden! Never fear – Binero’s here: support@binero.se / 020240800 8-22 m-t, 8-19 f, 10-15 l-s. (Se även 300 frågor och svar, guider på http://www.binero.se/support).
  Vänliga hälsningar,
  Erik
  Ditt Support(er) Team
  Binero webbhotell

Lämna ett svar