Garnshopping och riktigt härlig Spotifylista

Idag borde jag ha virkat och uppdaterat en hel del här på barribo.com men har så mycket på jobbet att jag har fått ägna mig åt det istället. Så nu ligger jag lite efter i produktionen… får ta igen det i helgen! Jag var i alla fall och handlade fint garn på Strikk till mina beställningar och har kommit fram till att jag borde lägga upp bilder på garnerna så att det blir lite enklare att beställa. Det kommer..

Garn till Barribomössor - från Strikk

När jag har suttit med min projektplan i excel så har jag i alla fall lyssnat på min favorit-sporiylista just nu. Den är gjord med Spotiseek som jag har skrivit ett inlägg om innan och artisten listan (mitt mixtape) är baserad på är My morning jacket. Fantastiskt band.

My morning jacket mixtape by miss Barribo och Spotiseek

My morning jacket mixtape


Lämna ett svar