Sjukt fina bilder på Barribobarn

Jag var hemma hos min kompis Pamela i helgen och hennes minsting fick en Barribomössa (som var på tok för stor – som sagt, svårt det där med storlekar).

Hennes systersbarn Rikard köpte en mössa och jag bad Pamela ta ett foto. Själv tänkte jag mig ett mms men så damp det ner ett mail med så sjukt fina bilder. Jag blev helt överlycklig!! Pamela är både stylist och fotograf så egentligen är jag ju inte förvånad.. Kolla gärna in hennes portfolio på www.pamela.se

Bea - Barribo - Lina Barryd - Foto Pamela Hanné

Fotograf: Pamela Hanné
Rikard - Barribo - Lina Barryd - Foto Pamela Hanné

Fotograf: Pamela Hanné
Nelson 1 - Barribo - Lina Barryd - Foto Pamela Hanné

Fotograf: Pamela Hanné
Nelson - Barribo - Lina Barryd - Foto Pamela Hanné
Fotograf: Pamela Hanné

Tusen tack Pam!!

Ett svar på “Sjukt fina bilder på Barribobarn“

  1. Tack själv för de fina komplimangerna! Och för den jättefina Barribomössan såklart!!

Lämna ett svar