Ny flott symaskin

I helgen köpte jag en ny symaskin. Jag hade en gammal Singer från mormor men det saknades några delar. Funderade först på att köpa en billig nybörjarmaskin men damen i butiken övertalade mig att köpa en jubileumsmaskin. Så fort jag fick syn på den visste jag att den skulle bli min. En modern maskin i design från 1920-talet. Här är den, min Singer 160!

20120610-231837.jpg
Visst är den tjusig!! Om man jämför med vanliga maskiner så är ju verkligen den här verkligen snygg. Man kan ju till och med låta den stå framme! Sweet! Dessutom sa damen i butiken att den var som en dröm att sy med. Och det var den.. Idag sydde jag min första Barribomössa. Förvånansvärt kul!

20120610-232541.jpg
Det var Nora som fick mössan men vet inte om senapsgul är favoritfärgen för en treåring så Mickan fick ställa upp som modell. Visst är hon fin!

Nu ska det göras mössor!!

Lämna ett svar