Kall perrong kall kall perrong

Idag fick jag ett sms från SJ ca 40 min innan avgång att mitt tåg skulle bli försenat. Skitbra tänkte jag och gick och uppdaterade avgångssidan då och då men det verkade som mitt tåg skulle gå enligt tidtabell.

Så jag traskade ner till T-centralen och det visade sig att tåget bara var 10 min försenat. Sweet tänkte jag och gick till perongen. Tåget rullade in och 10 min hit eller dit spelar väl ingen roll.

Sen satte SJ fram avgångstiden 10 min hela tiden. I en timme och 50 min stod vi och väntade. Sviiinkallt (för sommarn har ju visst försvunnit) och hela tiden med känslan av att om några minuter får vi gå på. Jag hade inte brådis hem utan hade gärna spenderat en timme eller två i Stockholms butiker.

20120530-171233.jpg

Jag började twittra med SJ och de är ju snabba och svarar inom någon minut, cred till er SJ. Det mest retsamtsamma var att ha tåget inne på perrongen men inte öppna det. Vi fick inte gå på för det fanns ingen personal och det var också därför vi var försenade, personalen satt på ett annat tåg som var försenat.

Borde SJ inte kunna förutse på ett ungefär när tåget ska gå då? Som de skriver nedan så låter det väl enklare än vad det är. SJ har i alla fall jättebra twitterservice som heter @SJ_AB

Tweet - SJ

Well well, jag antar att det här är ett ilandsproblem men… även nu efter tre timmar på tåget så är jag fortfarande genomfrusen. Stockholm har blivit kallt…

Lämna ett svar