Fredagstoppen vecka 12 – Appleprylar

Hej hej alla glada fredagsfirare!
Med tanke på att iPad 2 börjar säljas idag så tänkte jag att en topplista med Appleprylar vore på sin plats.

Fredagstoppen Barribo

Det var en tuff kamp om pallplatserna idag för det finns så många grymma Appleprylar. Som jag vill ha. Som jag behöver. Som jag inte klarar mig utan. Ändå fick jag lämna Shufflen, Nanon, iPhonen och Macbooken utanför det här. Att man kan skapa ett sånt begär är helt otroligt.

Här kommer de prylarna som jag för tillfället tycker är ballast!

1. iPad 2 – ute i butik idag. Så otroligt onödig men ändå ett måste. Tänk vad gött att slippa sitta med en tung laptop i knät. Om 1-2 år kommer läsplattan vara som en möbel i gemene mans hem. Det som skiljer från den förre iPad: 2 kameror, bättre processor och tunnare. (Läs mer här)

2. Apple TV – helt grym! Hur lätt som helst streamar du via WLAN från din iPhone, iPad eller MacBook till din TV. Klockrent! Kolla på foton, TV-serier, filmer. Dessutom fantastisk kvalité! (Läs mer här)

3. Nike+ – Nikes samarbete med Apple är ju löjligt bra. Tack vare Nike+ började jag springa. Det är enkelt, kul och lätt att hålla koll på statistiken. Nike+ passar till Nano, iPhone, iPod. (Läs mer här)

iPad 2 - Barribo Fredagstoppen

Lämna ett svar