StumbleUpon är kul

Det finns så mycket att upptäcka på nätet och StumbleUpon hjälper dig med det. När man registrerar sig så fyller man i sina intressen och sen klickar man på ”Stumble” och vips så dyker en websida, youtubefilm, foto eller liknande på din skärm och det är garanterat något som intresserar dig.

Det funkar verkligen. Så är du ”dålig” på att surfa och vill hitta intressanta saker på nätet är detta verktyget för dig! Testa själv, registrera dig på StubleUpon här!
(Du kan enkelt registrera dig med ditt Facebook-konto!)

Jag hittade t.ex. den här fantastiska illustrationen av Chow Hon Lam!

Crazy Illustrations By Chow Hon Lam

Se fler illustrationer av Chow Hon Lam här!

Ett svar på “StumbleUpon är kul“

  1. […] Jag älskar att snubbla med StumbleUpon var addthis_product = 'wpp-262'; var addthis_config = {"data_track_clickback":true,"data_track_addressbar":false};if (typeof(addthis_share) == "undefined"){ addthis_share = [];}Jag har gjort ett inlägg innan om vad StumbleUpon är och det kan du läsa här StumbleUpon är kul […]

Lämna ett svar